> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Колосална сума в ЦСКА за ремонтите на стадиона и Панчарево! Ето колко платиха „армейците“ само за 6 месеца работа


Колосална сума в ЦСКА за ремонтите на стадиона и Панчарево! Ето колко платиха „армейците“ само за 6 месеца работа

0
0
194

Публикувана на: ноември 12, 2016

Ръководството на ЦСКА започна ремонтите малко след средата на април, когато бяха направени първи копки на терена в Борисовата градина и на базата край София. Покритието на „Армията“ бе изцяло заменено с нова трева от Холандия. Двата терена в Панчарево пък бяха възстановени напълно и там също са изградени перфектни настилки.

С това обаче дейностите по базите не приключиха. Преди около два месеца започна мащабен ремонт в Панчарево. Той се очаква да завърши в началото на декември. А напролет отборът и школата ще разполагат с три отлични терена за подготовка в базата си край София. Дейностите включват изграждането наново на бунгала, съблекални, които вече са почти готови, възстановителен център, трибуни и осветление за горния терен.

Планирано е също така и изграждането на още едно игрище, работата по което предстои. Така само до този момент инвестициите на ЦСКА в базите са на стойност около 2 милиона лева, но до края на всички дейности тази сума ще бъде надхвърлена. Средствата се осигуряват от основните финансови благодетели на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.

ЦСКА също така очаква през следващата година да получи „Армията“ на дългосрочна концесия, след което има готовност да се стартира пълна реконструкция на стадиона.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments