> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кокала също подпука „расиста“ Дяков: Това е недопустимо, Маркес плачеше в съблекалнята


Кокала също подпука „расиста“ Дяков: Това е недопустимо, Маркес плачеше в съблекалнята

37 0

Публикувана на: май 14, 2017

Треньорът на Оборище (Панагюрище) Емил Велев коментира пред Gol.bg скандала между футболиста на неговия тим Ели Маркес и капитана на Лудогорец – Светослав Дяков.

Кокала беше категоричен, че обидите на расова основа от страна на Дяков са недопустими. Съни игра вчера за втория отбор на „орлите“ именно срещу панагюрци. Броени часове след мача Ели Маркес го обвини, че го е обиждал на расова основа и е използвал много нецензурирани изрази.

В крайна сметка Дяков се защити и отрече тези твърдения, а същото стори и изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който твърди, че е чул спора между двете страни.

„Какво да ви кажа, Лудогорец могат да кажат всичко. Това е дума срещу дума. Аз лично вярвам на Ели Маркес, защото не мисля, че ще излъже за подобно нещо“, обяви Кокала.

„Това е недопустимо от всякаква човешка и морална гледна точка. Момчето беше със сълзи на очите и се чудеше как може да бъде обиждан на расова основа при положение, че живее от толкова много години в България, че е женен за българка и плаща данъци“.

„Аз бих посъветвал Дяков да се извини и двамата да се видят и разберат“, каза още последният шампион с Левски.