> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кокала скочи на Жадния и Боримиров: Те са виновни, че един слаб ЦСКА победи много слаб Левски


Кокала скочи на Жадния и Боримиров: Те са виновни, че един слаб ЦСКА победи много слаб Левски

0
0
133

Публикувана на: май 1, 2017

Бившият футболист и старши треньор на Левски Емил Велев даде своя коментира за ситуацията при „сините“. Кокала наблегна на поражението от ЦСКА с 0:3.

„Не мисля, че разликата между двата тима е толкова голяма. ЦСКА не е толкова по-добър от Левски. Един слаб ЦСКА победи един много слаб Левски. Причина за загубата? Лоша постановка, лош избор на състав и необходимост от незабавна реакция. Такава обаче не видяхме.

Това е градивна критика. Николай Митов няма какво да се сърди. Едно време обръщахме от 0:2 до 3:2, но тогава го правихме с бойци. С опит, рутина. Ами ако беше 0:4 още до почивката? На кого трябваше да се сърдят от спортно-техническото ръководство на клуба тогава?

Безобразни решения на всички в тази насока – от треньора чак до спортния директор. Клубът се намира в спортно-техническа криза. Обвинявам за това всички по звената – от Митов до Боримиров. Трябват решения и действия на „Герена“, сподели Кокала пред „Топспорт“.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaЕмил Велев – КокалаЛевскиЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments