> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кокала се възгордя: Вече съм отстранявал Литекс


Кокала се възгордя: Вече съм отстранявал Литекс

0
0
96

Дата: февруари 16, 2016

Треньорът на Монтана Емил Велев-Кокала коментира изтегления по-рано жребий за предпоследната фаза от турнира за купата на България.

„Аз като треньор с Локомотив /Пловдив/ съм отстранявал Литекс на полуфинал, така че ситуацията ми е позната. Ще бъде тежко, но ако искаме да играем във финал ще трябва да преодолеем ловчанлии. Надявам се до мачовете през април да сме готови. На този етап гледаме първенството, защото за нас то е по-важно. Когато обаче дойдат срещите за купата трябва да подходим сериозно. Това, че сме домакини в първата среща не е добре. Смятам, че нещата ще се решат в реванша в Ловеч. В мачовете за купата няма фаворити и стават изненади”, каза Велев. Наставникът на Монтана коментира и лансираната версия, че Литекс ще бъде реабилитиран в шампионата и двата тима ще се срещнат още в неделя.

„Явно в Ловеч имат повече информация за това. Програмата е спусната от БФС и според нея нямаме мач с Литекс ”, категоричен е Кокала.

По-късно днес играчите на Монтана се прибират от 5-дневен лагер в Сандански, а в петък гостуват на Локомотив /Мездра/ в контролна среща. Мачът е от 14 ч.

Споделете
0
0

Comments