> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кой покрай ЦСКА лиже задника на Пеевски!?


Кой покрай ЦСКА лиже задника на Пеевски!?

0
0
322

Публикувана на: юли 13, 2016

Поканиха шефа на етичната комисия във ВСС Ясен Тодоров тази сутрин в БиТиВи. За да го питат пил ли си е уискито с Божо Кравата. Онзи вика това са слухове и го удари на…футбол. Било по-интересно. Почна пак да адвокатства на Делян Пеевски, на „автентичното“ ЦСКА, което обичал като истински…левскар.

Защо точно за Корпулентния план на Божков и Пеевски се хвърли Тодоров на амбразурата, не е трудно да се сети човек. Особено, ако се знае как се настани във Висшия съдебен съвет.

Същият този го викнаха преди време в БНТ пак да го питат за съдебни проблеми. И той се изрепчи, че няма да си даде GSM-а за проверка, защото вътре имало сексуални СМС-и!

Е това ли е българският съд? В половината работно време говори за футбол, а в другата мечтае за секс!? След което се ходи на отчет при Пеевски. Който пък някога си взел за следовател.

„Предпочитам да говорим за Левски и ЦСКА, отколкото за съд и прокуратурата, защото и проблемите в българския футбол са големи. Запален левскар съм и обичам българския футбол. Коментирам ЦСКА, защото съм ходил на много мачове на ЦСКА и смятам, че законът там не се спази“, сподели Тодоров.

Г-н Тодоров, къде бяхте, когато Васил Божков, неспазвайки закона, започна да трупа дълговете на ЦСКА!?

Г-н Тодоров, къде бяхте, когато Гърнетата направиха малки черни каси, за да плащат рушвети на вестниците, в които вие днес се изявявате??

Г-н Тодоров, къде бяхте, когато Александър Томов в нарушение на над 25 законови точки и алинеи излъга хората, че качва ЦСКА на борсата и им обра парите!?

Г-н Тодоров, защо не сте дали на Делян Пеевски да разследва нито един случай? И това има ли нещо общо с днешните ви зависимости!?

Г-н Тодоров, къде бяхте, когато миналата година се направиха едни пропуски в системата, от които хазартните монополисти си спестиха 30 милиона данъци!?

Г-н Тодоров, морално ли е да ходите да адвокатствате на олигарси, на които Бойко Борисов лично им спря обществените поръчки, заради едни неща!?

Г-н Тодоров, като истински левскар ще се поинтересувате ли колко е авнетнтичен БК Левски на вашия голям приятел Тити Папазов!?

Г-н Тодоров, случващото се в един футболен клуб откога е по-важно от случващото се в една съдебна система, разтресена от онзи доклад за корумпираните магистрати, в който имало някакъв човек с инициали Я.Т.!?

Г-н Тодоров, това, че дъщеря ви започна работа при Сотир Цацаров без конкурс за поста и, етично ли е!?

Г-н Тодоров, ваше лично убеждение ли ви накара да скочите да браните правото на Делян Пеевски да е хем депутат, хем следовател, когато навън 150 000 протестираха?

Г-н Тодоров, ще разследвате ли партия „Атака“, която ви издигна и по-точно какво правеше бойното и формирование на „Българска армия“ за първата тренировка на отбора на баба Дора!?

Г-н Тодоров, докато се чудите дали да отговорите, вижте форума под вашия материал в „Блиц“. Сайт на олигарси-приятели като Пеевски и Домусчиев, които тачите. Убийствен е! 40 коментара, 40 изстрела по вас.

И съмнения у хората, че лижете задника на Пеевски! Ако не на мен, на тях отговорете.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments