> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Когато инженерно изчукат жена ти! Бърза приказка за ЦСКА и Гошо


Когато инженерно изчукат жена ти! Бърза приказка за ЦСКА и Гошо

0
0
608

Публикувана на: юни 20, 2016

Голяма вина има един инженер! Изчука жената на наш Гошо, тя му избяга, а онзи полудя. И от тогава – те така, лудост след лудост.

Само така можем да си обясним поведението на Гошо днес. Пишурка, громи ЦСКА. Онова ЦСКА, което е живо. Защото чака пари от другото, което с придворните му умъртвиха. С трансфери, с кражби! От онова изчукване явно има и леко изкукване. Затова всичко, което е възможно според Гошо на четна година е невъзможно на нечетна. Развдвоение някакво, видиш ли…

Хубаво е, че на „Армията“ не му обръщат внимание. Колкото и захаросаният му образ да не слиза от ефир! Къде национален, къде спортален. Няма как да те притеснява един дето беше рупор преди на Митьо Селския, а сега на Левски Корпулентния. Този бас не е спечелил. Е как тогава ще надвие ЦСКА!? Което е проблем на перхидролените поклонници.

Всъщност да спираме дотук, че има по-важни неща. Друг път като имаме време ще разкажем по-подробно. И за жената, и за Данчо инженера, и за Коко, и за перхидрола. И за куп други неща. Защото ги знаем и помним.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments