> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ковяха му бесилото, а той им заби ножа на отмъщението! Люпко затова е Майстор, а те прости калфи в Левски!


Ковяха му бесилото, а той им заби ножа на отмъщението! Люпко затова е Майстор, а те прости калфи в Левски!

0
0
255

Публикувана на: октомври 23, 2016

Люпко Петрович затвори с гръм и трясък последната си глава в Левски. Сръбският майстор си тръгна от „Герена“ по шокиращ начин, по-малко от час преди мача с Берое. Сигурно е имало елемент и на отмъщение, за да бъде направено точно по този начин. Люпко си отмъсти грубо и гадно, но никой няма правото да му се сърди. Най-малкото Спас Русев, който дори обвини треньора в предателство.

Истината е, че шефовете предадоха Люпко. На 69 години, само няколко месеца след като стана част от най-големият скандал в клубния ни футбол през този век, и то на „Герена“, сърбинът дойде и с ръка на сърцето каза, че Левски е неговият клуб и ще работи за неговото добро. Тогава в негова подкрепа публично се обявиха спортният директор Георги Иванов, за който бе ясно, че си тръгва след края на сезона, и човекът, дърпащ конците в клуба Иво Тонев. Наследникът на Гонзо Станислав Ангелов с нахаканото и откровено нахалното си поведение можеше да вдъхне всичко, но не и увереност на Петрович. Люпко е врял и кипял в професията, знае кога преките му ръководители наистина са зад него и искат да работят заедно, за да се развива отборът по начинът, който треньорът е избрал. Пелето има свои идеи и амбиции за „сините“, но не е ясно до колко е способен да ги изпълни. На този етап оценка на работата му едва ли можем да дадем, защото не се е чуло или видяло Ангелов да е свършил нещо, което да е имало голям ефект върху отбора или клуба. Гонзо измина пътя от осанна до разпни го преди да си тръгне от „Герена“, но никой не може да отрече, че наистина той беше част от екипа, който намали драстично разходите и на него се падна задачата да освобождава скъпи играчи и да търси добри нови за без пари. Пелето онзи ден пък влязъл в съблекалнята и обявил, че няма как „сините“ да продължат да получават премии, защото вече са заработили прекалено много и са натоварили бюджета. Абсурдно! Левски е единственият отбор без загуба в Първа лига, допуснал е само три гола и е в серия от 14 мача без загуба във всички турнири! С това ако играчите в съблекалнята не са си заслужили бонусите, едва ли има с какво друго.  А човекът, който направи цялата серия възможна и качи Левски на върха в класирането, вчера си тръгна.

Наследството на Люпко е голямо. Той оставя изграден отбор, имащ свой стил, макар и често критикуван, но стил. Петрович направи това, което умее най-добре – създаде от нищо нещо с ограничен игрови потенциал. За 5 месеца на „Герена“ сърбинът наистина показа майсторлъка си, а част от него е и да си тръгнеш, когато ти коват бесилото. Люпко предпочете пръв да забие ножа на дребните калфи, които тепърва ще разбират колко много са загубили от липсата на Майстора.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments