> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кметът на Пловдив скочи срещу Ботев и Локомотив: Достатъчно пари дадох, стига!


Кметът на Пловдив скочи срещу Ботев и Локомотив: Достатъчно пари дадох, стига!

0
0
368

Публикувана на: август 30, 2016

До края на кметския мандат Община Пловдив няма да подпомага финансово повече футболните клубове в Пловдив, съобщи днес кметът на града Иван Тотев.

„През последните 5 години Община Пловдив даде достатъчно средства. Готово е осветлението на стадион Локомотив, изградихме терени и паркинги и различни имотни дейности, които възлизат на над един милион лева“, допълни Тотев.
Според него довършването на стадион „Ботев“ е непосилно за бюджета на Община Пловдив.

След като Цветан Василев пое отбора имаше идея за грандиозен ремонт, за целта съоръжението беше напълно разрушено. След проблемите с КТБ и напускането на Василев рамките на България строежът на стадиона е замразен.

Президентът на Ботев Ангел Палийски коментира ситуацията така: „Вчера поискахме среща с кмета. Ръководството работи усилено по възобновяване на строежа на стадиона. Нямаме финансови претенции към общината и няма да искаме финансова помощ. Искаме да запознаем кмета на града за следващата стъпка, която Ботев предприема, за да може да бъде възобновен строежа“, коментира Палийски като отказа да каже точно каква е тази стъпка.

Днес ще прочета какво писмо са входирали от ръководството на Локомотив в община Пловдив. За такова писмо разбрах от медиите. Това каза още кметът на града Иван Тотев днес.

„Трябва да спрем а комуникираме по този начин и затова ще поканя ръководството на Локомотив на среща, за да уточним нещата“, заяви Тотев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments