> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кметът на Монтана: Левски реваха и плакаха, а на нас ни вкараха гол, който 90% от съдиите няма да признаят


Кметът на Монтана: Левски реваха и плакаха, а на нас ни вкараха гол, който 90% от съдиите няма да признаят

11 0

Публикувана на: август 12, 2016

Благодетелят на Монтана и кмет на града Златко Живков изрази надежда, че тимът може да се Върне да домакинства на стадион „Огоста“ до края на есенния дял. Днес Монтана приема Локо Пловдив в Ловеч.

„Очаквам решение за финансирането на ремонтните дейности. Надявам се през тази есен да се справим със задачите. Засега ще приемаме съперниците си в Ловеч. Разбрах, че се правят опити да ни върнат по стадионите ни. И при положение, че часовете се променят, по-нататък може и да се случи. Но каквото е за всички, това е и за нас. Имаме осветление на стадиона, но трябва да се промени височината на стълбовете и осветителните тела. Другото предписание е и зачимяването наново на терена. Ще са нужни около 800 хиляди лева, до един милион“, заяви пред „Тема Спорт“ градоначалникът. Той говори и за представянето на Монтана от началото на сезона. Отборът стартира с 0:0 на „Герена“ срещу Левски и загуби при визитата си на Черно море с 0:1 след спорен гол.

„Не съм доволен. С Левски бе един плач, един рев за някакви измислени дузпи. Миналата година ни порязаха срещу Левски в Монтана, но никой не седна да пише и да се оплаква. Съжалявам, че не взехме поне точка срещу Черно море. Не мисля, че с нещо ни надиграха, ако изключим първите 15 минути. Сигурно над 90 процента от съдиите в Европа няма да признаят такъв гол като този на Черно море. Така и не стана ясно дали топката минава голлинията. Не съм доволен от съдийството. Всички на терена бяха изненадани, даже и голмайсторът. С изключение на Траянов никой от Черно море не си вдигна ръцете да се радва. Изключително спорна ситуация. Това е от редките случаи, при които и този, който е вкарал гол, не знае, че го е направил. Неслучайно в първия момент никой не реагира. За съжаление имаме само 1 точка от двата кръга. Сега скачаме да бием Локомотив Пловдив. Нищо друго не ни устройва“, завърши Златко Живков.