> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кметът зарадва цял Русе! Дунав скоро се прибира у дома


Кметът зарадва цял Русе! Дунав скоро се прибира у дома

0
0
206

Публикувана на: септември 3, 2016

„Процедурите са доста напреднали, но те се водят от Министерството на спорта и не зависят от Община Русе. Надявам се все пак, че в най-скоро време ще стартират и реалните ремонтни дейности по Градския стадион в Русе и до късната есен да сме приключили”, заяви кметът на дунавския град Пламен Стоилов.

Той не пропусна за пореден път да благодари на правителството за отпуснатите 1 млн. лв. за подмяна на тревното покритие и поставяне на осветление. Стоилов припомни, че на стадиона в Горна Оряховица има стълбове, става дума просто за подмяна на лампите. В Русе обаче са се наложили допълнителни изследвания, свързани с льосовата почва, за поставяне на стълбовете за осветление, което е забавило старта на процедурата. Заради предстоящия ремонт на Градския стадион, в момента лидерът в Първа лига „Дунав” играе домакинските си мачове в Разград.

Община Русе смята да инвестира и свои средства в Градския стадион, за да го реновира постепенно, каза още Стоилов. През тази зима ще бъде поставена козирка и над южната трибуна, ще бъде изграден и ВИП-сектор над входа, през който футболистите излизат на терена. „През следващите години в бюджета на Община Русе ще залагаме средства, за да изпълним поетапно целия проект от 4 млн, за да може Градският стадион да стане един от най-красивите в България.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments