> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клубен президент идва с готов договор на „Герена“ за „син“ юноша! Отказал се от един от ЦСКА


Клубен президент идва с готов договор на „Герена“ за „син“ юноша! Отказал се от един от ЦСКА

0
0
149

Публикувана на: юни 4, 2017

Президентът на кипърския Анортозис Андреас Пантелис ще присъства лично на баража между Левски и Верея на „Герена“ тази вечер. Той ще седне в ложите на сектор „А“ с подготвен договор за юношата на „сините“ Иван Бандаловски. Централният защитник в момента носи капитанската лента на Верея и утре ще трябва да се постарае да впечатли Пантелис, за когото медиите в Кипър пишат, че на стадиона ще е с готовия договор на Бандата в джоба. Двете страни почти са постигнали споразумение и остават финалните разговори, които ще се проведат веднага след баража.

В Анортозис гласят Бандаловски за коронната му позиция на десния бек, което на практика ги отказва от Станислав Манолев. Националът твърдо заяви, че остава в ЦСКА и през новия сезон, но Пантелис ще опита да го изкуши за последно. Босът на „старата дама“ се надява на разговор с Манолев или поне с агента му, за да отправи финалната си оферта. Ако не успее да се стигне до среща, той ще насочи всичките си усилия към Николай Бодуров. За него Пантелис смята, че ще му е по-лесно да го убеди да подпише.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaВереяИван БандаловскиЛевскиСтанислав МанолевЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments