> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клубен президент идва с готов договор на „Герена“ за „син“ юноша! Отказал се от един от ЦСКА


Клубен президент идва с готов договор на „Герена“ за „син“ юноша! Отказал се от един от ЦСКА

21 0

Публикувана на: юни 4, 2017

Президентът на кипърския Анортозис Андреас Пантелис ще присъства лично на баража между Левски и Верея на „Герена“ тази вечер. Той ще седне в ложите на сектор „А“ с подготвен договор за юношата на „сините“ Иван Бандаловски. Централният защитник в момента носи капитанската лента на Верея и утре ще трябва да се постарае да впечатли Пантелис, за когото медиите в Кипър пишат, че на стадиона ще е с готовия договор на Бандата в джоба. Двете страни почти са постигнали споразумение и остават финалните разговори, които ще се проведат веднага след баража.

В Анортозис гласят Бандаловски за коронната му позиция на десния бек, което на практика ги отказва от Станислав Манолев. Националът твърдо заяви, че остава в ЦСКА и през новия сезон, но Пантелис ще опита да го изкуши за последно. Босът на „старата дама“ се надява на разговор с Манолев или поне с агента му, за да отправи финалната си оферта. Ако не успее да се стигне до среща, той ще насочи всичките си усилия към Николай Бодуров. За него Пантелис смята, че ще му е по-лесно да го убеди да подпише.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaВереяИван БандаловскиЛевскиСтанислав МанолевЦСКА