> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кланият на морето от фен на Левски проговори! Оцелял е по чудо


Кланият на морето от фен на Левски проговори! Оцелял е по чудо

0
0
328

Публикувана на: юли 11, 2016

Неотлъчно до намушканото от фен на Левски в Китен момче е майка му Мария, тя вече е спокойна, тъй като синът й е добре и предстои да бъде изписан. Днес се очаква Борис да бъде транспортиран до ВМА София, това е по желание на близките и затова те трябва да поемат разхода за линейката, съобщава „24 часа”.

Двете момчета са били заедно на дискотека. „Не мога да си обясня какво точно се случи. Пепо стана много агресивен“, каза тийнейджърът малко преди екип на Бургаската следствена служба да влезе при него.

Мария Минчева е трябвало да замине за морето на следващия ден. Синът й тръгнал по-рано с нейна приятелка, която имала сезонна работа в Лозенец. Майката също смятала да работи там. От полицията ми се обадиха, преживяхме ужасен шок, дъщеря ми, която е бременна с първото си дете, постъпи в болница, сподели Мария. Тя обясни, че се е получило недоразумение с призива за набиране на средства във фейсбук. Това бе пуснато от негови приятели, децата просто искаха да помогнат, много съм благодарна на докторите за грижите, каза майката.

Раната в шията на пострадалия при скандал с приятел Борис Минчев е била много близо до сънната артерия, тя най-много е притеснила лекарите при приемането на момчето, което е постъпило в много тежко общо състояние и не е било контактно. Тази рана е била с изключително дълъг вход, а мястото предполага много голям риск за здравето и живота на пациента, затова колегите са извикали съдовия хирург д-р Огнян Матков, обясни д-р Георги Гендов от Втора хирургия, където тийнейджърът бе настанен. Веднага е направена щателна ревизия на всички наранявания, за щастие се оказало, че няма увреждане на голям кръвоносен съд. Острието, забито странично в гръдния шок на Борис, не е достигнало до белия дроб, затова хирургическа интервенция не се е наложила. Самото наличие на 6 рани, на различни места, са достатъчни са общото много тежко състояние на пациента, категорични са лекарите. Освен в шията, Борис е намушкан на две места в гърба, странично в гръдния кош, по главата и в областта на левия лакът. Още в събота момчето е било стабилизирано и изведено от интензивното отделение на болницата. През последните дни за него се грижи екипът на Втора хирургия с шеф д-р Васил Керанов. Лекарите са категорични, че няма медицински причини 15-годишният пациент да бъде местен в друга болница. Това е по настояване на майката, затова близките трябва да поемат разходите.

„Благодарна съм на всички – и на полицията за бързата реакция, и на лекарите, заради които, в момента мога да прегърна момчето си“, казва Мария Минчева. Познавам Пепо, но не и родителите му, грижила съм се за него, когато беше оставен сам в София, много пъти е идвал вкъщи, допълва майката на Борис.

За инцидента се води досъдебно производство за опит за убийство. В събота състав на Бургаския окръжен съд наложи постоянен арест на 17-годишния Петър Русев. Той има адрес в столицата, но на практика на живее на него.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments