> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кишада гледа реалистично: Групите на Лига Европа са най-малкото, което трябва да постигнем


Кишада гледа реалистично: Групите на Лига Европа са най-малкото, което трябва да постигнем

0
0
319

Публикувана на: юни 29, 2016

Нападателят на Лудогорец Жуниор Кишада заяви, че голямата цел пред отбора за новия сезон е атака на групите в Шампионската лига. Той уточни, че ако разградчани не успеят с нея, то тогава трябва да влязат минимум в груповата фаза на Лига Европа. По думите на бразилеца всички в клуба полагат пределни усилия за осъществяването на големия план. За самия Кишада това е свързано с променената му позиция на терена, където той все по-често се изявява зад нападателя.

„За мен е ново да играя зад нападателя и се опитвам да се адаптирам. Миналата година ми беше по-трудно, защото трябваше да работя върху позиционирането си. Сега се справям малко по-добре, треньорът доста често разговаря с мен. Аз се опитвам. Засега е добре, ще работя още малко, за да стана още по-силен“, каза тъмнокожият футболист.

„Когато сме на лагер, играем срещу такива отбори – трудни, здрави физически. Ние сме готови, не за първи път играем срещу такива съперници.“

„За нас е добре да има още бразилци, защото идваме от една и съща страна. Това е полезно и за новите, защото тяхната адаптация е по-бърза с толкова много бразилци тук. Да, учим ги на български. Те си ходят на уроци, но когато можем, и ние с Марселиньо помагаме с нещо. Мисля, че няма да има проблеми в това отношение.“

„Смятам, че сме готови да атакуваме групите на Шампионската лига. За това работим. Дотук се справяме добре, има още неща, които да изчистим, но мисля, че трябва да стане. Убеден съм, че всеки прави всичко възможно, за да влезем в групите най-малко на Лига Европа“, завърши Кишада.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments