> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кирил Домусчиев го е страх от ЦСКА! Не е истина кой от „Армията“ нанесе тежкият удар


Кирил Домусчиев го е страх от ЦСКА! Не е истина кой от „Армията“ нанесе тежкият удар

0
0
305

Публикувана на: февруари 1, 2017

Главният мениджър на школата на ЦСКА Стефан Яръмов бе гост в предаването „Спор­но за спорта“ по телевизия BiT. Той сподели любопитни подробности около настоя­щето и бъдещето на ДЮШ и коментира детайлно ситуа­цията с Павел Головодов. 18-годишното крило напусна „Ар­мията“ по свое желание и вече е част от Ботев Враца (Вто­ра лига).

„Идеологията на Гриша Ган­чев е създаването на млади и кадърни играчи, които да се утвърждават в представи­телния отбор и националните селекции, а след това да бъдат продавани в чужбина. Това ще се приложи и в ЦСКА“, каза Яръмов.

„Ситуацията с Головодов бе много раздухана. Павката е добро момче, но според мен има лоши съветници. Не бива младите да се радват, че ги тупат по гърба и им казват колко са велики. Изкараха си­туацията все едно Павката е умирал от глад и е бил без зап­лата. Той такава не получава, защото няма договор. Но практиката на Ганчев е малко над 20 от най-талантливите момчета да получават стипендия. Тази на Головодов, на Вальо Антов и на някои други деца е на нивото на заплати­те в част от клубовете в професионалния футбол“, до­бави Яръмов.

„В крайна сметка Павката се поведе по акъла на свои „доброжелатели“. Когато по­лучи първото си наказание, му предложих да отиде да живее със съотборниците си. Само той беше в „Царско село“. За другите близо 40 момчета от провинцията сме осигурили цял етаж от хотел, с обед и вечеря. Там живеят всички, включително аз и някои треньори. Но не ме послуша. И нека се знае, че не е отстранен от отбора. Явно под давлението на съветниците си реши да продължи в друг клуб. Добро момче е и ще се радвам да се осъзнае и да намери своя път“, коментира още Яръмов.

„Думите на Кирил Домусчиев няма да ги обсъждам. Но аз на тези закачки се радвам. Ко­гато едно предприятие, клуб или човек вървят добре в Бъл­гария, те стават опасност в очите на другите. Започва да се изсипва негативизъм. Ако не сме заплаха, никой нямаше да ни обръща внимание“, доба­ви Яръмов.

„Когато стъпим на Панча­рево, ще се превърнем в пър­вата истинска академия в Бъл­гария. Там децата ще живеят, тренират, хранят и ще се учат. Ще затворим цикъла. Преподавателите ще ходят при тях, а не обратното. По­добрихме условията за всички треньори през лятото. Само Meтo Деянов отказа да оста­не, защото имал други схваща­ния и цели. В школата имаме 240 деца, от които 40 са от провинцията“, каза още Сте­фан Яръмов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments