> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Капитанът обяви: Готови сме за нещо голямо! Селекционерът предупреди: Никога пак такова отпускане!


Капитанът обяви: Готови сме за нещо голямо! Селекционерът предупреди: Никога пак такова отпускане!

0
0
193

Публикувана на: ноември 15, 2016

Селекционерът на българския национален отбор до 19 години Ангел Стойков обяви, че е останал недоволен от отношението на футболистите по време на мача с Беларус, загубен с 0:1.

Тимът вече се класира за Елитния кръг след престижни победи над фаворитите Португалия (1:0) и Дания (3:1), но изпусна шанса да е в по-горна урна на жребия, който ще се тегли в Нион на 13 декември.

„Съжалявам, че не можахме да покажем това, което показахме предните два мача. Честитя класирането на нашия отбор, но има още много да се работи. Не може да се позволи такова отношение от нашия отбор в третия мач. И те са хора, възможно е да допуснат нотка на успокоение. Това не ми харесва и ще направя всичко това да се изкорени“, каза той след мача.

„Когато действаме като колектив, като отбор, нещата се случват. Когато двама или трима с разклатят, няма шанс. По доста компоненти има да работят, не е само един“, добави Стойков.

Вратарят Даниел Наумов беше в добро настроение, въпреки загубата.

„Имаме още много потенциал. Щом излизаме първи от групата, значи сме най-добрите. Пожелавам си отново първото място в групата в Елитния кръг. Ако продължаваме по същия начин, можем да стигнем много далече“, каза Наумов пред БНТ HD след поражението.

Той се контузи, но успя да довърши мача.

„Средата на второто полувреме ми се схвана крака, но успях да довърша мача за щастие. Не мисля, че имаше отпускане в отбора.Беларус също не са слаб отбор, просто загубихме. Доволен съм, въпреки че съм схванат и момчетата трябваше да ритат топката, защото не можеха да ми я върнат”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments