> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Капитанът на България няма да предава лентата


Капитанът на България няма да предава лентата

0
0
119

Публикувана на: септември 5, 2016

Капитанът на националния отбор Светослав Дяков и Ивайло Чочев споделиха мнението си преди световната квалификация с Люксембург, която е утре на Националния стадион „Васил Левски“.

„Все пак е първи мач, уважение към отбора на Люксембург, но ние сме по-класния отбор, надяваме се да победим. Не играем за пари, това е националния отбор на България. Слаби отбори няма, трябва да дадем най-доброто от себе си и да спечелим мача, слаби отбори няма, не е клише. Усещам подкрепата от селекционера и отбора, той ми е гласувал доверието. Важното е как изглежда отборът, има характери в този отбор, може още 3-ма, 4-ма да бъдат капитани“, коментира очакванията си за световната квалификация с Люксембург капитанът на националния отбор Светослав Дяков.

„Трябва с добра игра и победи да върнем хората на трибуните. Това сме ние, това е националният отбор на България, това са 80 % от футболистите на България. Трябва да се подкрепяме. Нека уважим избора на националния селекционер“, допълни той.

„Осъзнаваме, че мачът е важен, задължени сме да вземем утре 3-те точки и да придобием по-голямо самочувствие преди следващите битки. Ако подходим правилно, с нужната концентрация и мотивация ще победим“, коментира Ивайло Чочев.

„Не е приятно, че ни смятат за аутсайдери, утре една победа се надявам да върне хората по трибуните“, допълни той.

Споделете
0
0

Comments