> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Какво се случва с козирката на „Герена“?! Спас Русев разкри какви са вариантите пред Левски


Какво се случва с козирката на „Герена“?! Спас Русев разкри какви са вариантите пред Левски

0
0
43

Публикувана на: ноември 28, 2016

Председателят на Тръст „Синя България“ Илия Козарев разкри, че до края на годината Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ няма да има козирка. Козарев сподели, че това е разкрил босът на „сините“ Спас Русев по време на срещата си с организираните фенове. Собственикът на тима от Герена е добавил още, че е провел консултации със строителни фирми, които са му заявили, че при така завареното положение е по-лесно да се срути всичко и да се започне отначало, пред това да тепърва да се изгражда конструкция за козирка.

„Няма да има козирка до края на годината. Скъпо съоръжение излиза тази козирка. Господин Русев вече е направил консултации с фирми-строители на стадиони, които са му казали, че това нещо е по-добре да се бутне и да се направи наново. На този етап решение – няма да се прави сега. Предстоят консултации с фирми, консултанти. Знаете, че предстоят още много инвестиции“, коментира Козарев.

На свой ред, членът на Управителния съвет на Тръст „Синя България“, Васил Колев добави: „Това звучи много скандално, но има само един проблем – не може да се започне строеж на нещо, без осигурено финансиране. Строеж не се прави така“.

„Ако утре някоя от фирмите си предяви вземанията за стадиона, може да блокира клуба. Но Спас Русев е подписал договори за разсрочено плащане. Поне за 10 години всичко ще е наред“, успокои Илия Козарев.

Споделете
0
0

Comments