> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Какво се случва с козирката на „Герена“?! Спас Русев разкри какви са вариантите пред Левски


Какво се случва с козирката на „Герена“?! Спас Русев разкри какви са вариантите пред Левски

0
0
341

Публикувана на: ноември 28, 2016

Председателят на Тръст „Синя България“ Илия Козарев разкри, че до края на годината Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ няма да има козирка. Козарев сподели, че това е разкрил босът на „сините“ Спас Русев по време на срещата си с организираните фенове. Собственикът на тима от Герена е добавил още, че е провел консултации със строителни фирми, които са му заявили, че при така завареното положение е по-лесно да се срути всичко и да се започне отначало, пред това да тепърва да се изгражда конструкция за козирка.

„Няма да има козирка до края на годината. Скъпо съоръжение излиза тази козирка. Господин Русев вече е направил консултации с фирми-строители на стадиони, които са му казали, че това нещо е по-добре да се бутне и да се направи наново. На този етап решение – няма да се прави сега. Предстоят консултации с фирми, консултанти. Знаете, че предстоят още много инвестиции“, коментира Козарев.

На свой ред, членът на Управителния съвет на Тръст „Синя България“, Васил Колев добави: „Това звучи много скандално, но има само един проблем – не може да се започне строеж на нещо, без осигурено финансиране. Строеж не се прави така“.

„Ако утре някоя от фирмите си предяви вземанията за стадиона, може да блокира клуба. Но Спас Русев е подписал договори за разсрочено плащане. Поне за 10 години всичко ще е наред“, успокои Илия Козарев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments