> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йорданеску с пълен анализ в ЦСКА – проблемите, решенията и Галчев


Йорданеску с пълен анализ в ЦСКА – проблемите, решенията и Галчев

0
0
1846

Публикувана на: ноември 13, 2016

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску сподели впечатленията си след блиц турнира в Царско село, а преди това проведе кратък разговор с главния мениджър Стойчо Стоилов и не беше в добро настроение. Йорданеску засегна доста теми, като посочи два от основните проблеми в играта на отбора.

„Нуждаехме се от тези приятелски срещи заради паузата за националните отбори. Трябваше да поддържаме игровия си ритъм. И двата тима, срещу които излязохме, бяха доста прибрани. Разчитахме на различни състави в двете проверки, което е добре. Успях да видя в действие доста млади футболисти от дубъла. Те имат доста голям потенциал и искам да ги интегрираме постепенно в основния състав. Съперниците ни днес (б.а. – вчера) играха доста организирано в защита, като се опитваха да компенсират с голямо желание това, че ни отстъпват като игрови качества. Така че се получиха добри тренировки. Радващото е, че създавахме положения, вкарахме три гола и не допуснахме такъв. Но има още много елементи, по които трябва да работим и да подобряваме. Нужно е да хвърлим страшно много труд и усилия. Няма как позитивната промяна да дойде внезапно. Това е един дълъг процес, но аз съм сигурен, че той ще даде плодове в бъдеще“, каза Йорданеску пред „Тема Спорт“.

„Факт е, че имаме затруднения при статичните ситуации. Знам, че Борис Галчев е много добър при тяхното изпълнение и това си пролича сега. Но аз нямам възможност да го използвам в официалните мачове. Поне засега това е положението, така че в бъдеще ще търсим решение на слабостите при тези статични положения. Ще търсим решения и за атаката. Факт е, че страдаме в предни позиции и най-вече при завършването на атаките. Трябва да намерим изход от тази ситуация, като се съобразим с характеристиката на българското първенство и съперниците ни. Като изключим два, максимум три отбора, всички останали се затварят много дълбоко в защита срещу нас и нямаме пространство. Така че трябва да си го създадем това пространство, ако не успяваме да го открием. Също така е нужно да сме по-агресивни в офанзивен план, за да реализираме положенията си“, допълни той.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments