> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йорданеску с важно решение за защитата! Всяка издънка срещу Ботев ще струва скъпо


Йорданеску с важно решение за защитата! Всяка издънка срещу Ботев ще струва скъпо

0
0
286

Публикувана на: септември 30, 2016

Колумбиецът Рафаел Перес почти сигурно ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА, след като изтърпя срещу Берое (4:0) наказание от мача с Локо Сф за купата. Очаква се 26-годишният бранител да започне от първата минута утре срещу Ботев и да си партнира с ка­питана Божидар Чорбаджий­ски. Много е вероятно това да бъде централната двойка защитници на ЦСКА и във вечно­то дерби, което е на 15 октом­ври. Всичко зависи от това как двамата ще се представят в Коматево. Ако някой от тях за пореден път се издъни, ще от­стъпи мястото си на Дюлгеров сред титулярите, които ще играят срещу Левски.

Опциите пред треньора Еду­ард Йорданеску не са много, ка­то именно ядрото на ариергарда е най-притеснителната зона в момента. От началото на се­зона на тази позиция най-често бяха използвани трима – Чорбаджийски, Перес и Александър Дюлгеров. Никой от тях обаче не бе убедителен, а дори напро­тив – грешките при всеки един изобилстваха. Другият вари­ант за централен защитник е Пламен Гълъбов, който обаче не успява да хване ръка дотук. А в единственото си участие в елита срещу Верея (0:1) бе изго­нен с два жълти картона. От­тогава не е стъпвал на терена в официален мач за първия от­бор, а е използван в дублиращия състав.

Така като основен вариант засега се очертава двойката Чорбаджийски – Перес и най-ве­роятно тя ще бъде използвана в следващите мачове. Въпреки че младият капитан на армей­ците не е убедителен от нача­лото на сезона, той отново по­лучи повиквателна за национал­ния отбор заедно с левия бек Ан­тон Недялков.

Защитата е проблемно мя­сто на армейците, като дес­ният краен бранител Стани­слав Манолев все още не е нав­лязъл във форма, а неговият дубльор Стойчо Атанасов поне още седмица няма да тренира пълноценно.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments