> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йорданеску проплака в Румъния след раздялата с ЦСКА: Беше много трудно да работя в България


Йорданеску проплака в Румъния след раздялата с ЦСКА: Беше много трудно да работя в България

0
0
95

Публикувана на: ноември 28, 2016

Вече бившият старши треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску призна пред румънските медии, че е било трудно да се работи на „Армията“, тъй като е попаднал в клуба в преходен период. Румънецът изкара едва три месеца на поста старши треньор и късно снощи напусна след недоволството на феновете, породено от колебливите игри на отбора.

„Нещата са прости. Дойдох в много трудна ситуация. От първия ден имах подкрепата на собствениците, но имаше хора, които бяха против мен. Явно е трудно да се приеме един румънец на 38 години да води клуб като ЦСКА. Бях единственият чуждестранен треньор в първенството, имаше натиск от медиите. Беше много трудно да се работи в такава обстановка, направо невъзможно“, каза Йорданеску пред DigiSport.

„Попаднах в преходен период за клуба. Имах две групи играчи от два отбора – ЦСКА и Литекс. Повечето имат качества, много от тях са млади, но беше трудно да печелим мачовете и да се борим за титлата. На мен ми поставиха за цел влизане в тройката“, каза още Йорданеску.

Веднага след раздялата с ЦСКА в румънските медии се спекулира, че треньорът може да поеме Стяуа. Собственикът на клуба Джиджи Бекали обаче опроверга информациите. „Еди Йорданеску е част от семейството на Стяуа, но на този етап няма да правим треньорска рокада“, каза Бекали пред румънската преса.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия