> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йорданеску пред 7DF: Ще накарам цяла България отново да се гордее с ЦСКА


Йорданеску пред 7DF: Ще накарам цяла България отново да се гордее с ЦСКА

0
0
158

Публикувана на: септември 17, 2016

Трофеите са най-добрият начин да си изградиш име във футбола, но за Едуард Йорданеску е важно и отборът му да играе атрактивен футбол. Затова и наставникът на ЦСКА не скри пред 7DniFutbol.bg, че офертата от „Армията“ е била идеалната възможност за него, а целта му е да накара цяла България да се гордее с „червените“ в Европа.

„След като напуснах Пандури, имах разговори с 4-5 клуба, не само с един. Целта ми беше да остана в Пандури и да продължа проекта си там, защото за две години постигнахме много – спасихме отбора от изпадане, а следващия сезон се борихме за титлата. Работата, която свършихме, ни изведе до участие в евротурнирите и това беше голям успех за целия ни щаб и футболистите. Заради финансовите проблеми в клуба и фактът, че 6 месеца не получихме нито една заплата, ме накараха да се откажа. В момента, в който казах край, имаше интерес от различни клубове заради работата ми там и имиджа, който си изградих. Изчаках, защото очаквах най-добрата възможност да се открие пред мен. Тогава дойде офертата от ЦСКА. Това е възможност да печеля трофеи и като млад треньор аз искам точно това. Казвам това и на играчите: „Трябва да печелите трофеи, ако искате да отидете да играете в силен отбор в Европа“. Надявам се, че във времето ще изградим отбор, който ще кара не само феновете на ЦСКА да се гордеят с нас, но и цяла България“, каза Йорданеску.

ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО ДНЕС И ВТОРАТА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО СЪС СТАРШИ ТРЕНЬОРА НА ЦСКА, В КОЯТО ТОЙ ГОВОРИ ЗА ЦЕЛИТЕ СИ С КЛУБА И ЖИВОТА СИ В БЪЛГАРИЯ

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments