> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йорданеску към фенове: Заедно ще върнем блясъка на ЦСКА


Йорданеску към фенове: Заедно ще върнем блясъка на ЦСКА

0
0
603

Публикувана на: септември 24, 2016

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску написа обръщение към феновете на „червените“, което беше публикувано на клубния сайт:

Армейци,

Знам, че нещата в ЦСКА в момента не вървят както всички очакваме, редуват се добри резултати с лоши такива. Но аз чувствам страстта и обичта на феновете към отбора. Израснал съм в подобен клуб с такива успехи и традиции (Стяуа Букурещ). Така че обстановката не ми е непозната.

Имам сериозни амбиции отборът да достигне нивото, което всички вие очаквате… и напълно ще се посветя на тази кауза. Знам работата си много добре и знам, че за да станем такъв отбор, какъвто искаме, се нуждаем от много работа и време. Дойдох, за да изградя отбор, защото всичко хубаво и здраво нещо в живота трябва да бъде изградено!
Обикновено бих отказал да подпиша договор с някой отбор по средата на първенството, защото не съм участвал в селекцията и предсезонната подготовка, но просто не можех да откажа такова предизвикателство, за мен беше чест да получа оферта от ЦСКА.

Вече открих всички проблеми, които имаме и те не са никак малко. Някои ги знаех от самото начало и точно заради това казах, че предстоят трудни моменти и затова се нуждаем от време. Целта ми е да подобрявам играта на отбора постоянно и през това време да печелим точки. Сигурен съм, че зимата ще бъдем сред първите три отбора в първенството, сигурен съм също така, че и с една добра зимна подготовка тимът ще бъде напълно готов да атакува титлата.

Последният ми отбор (Пандури) беше в зоната на изпадащите, когато му станах треньор, но 18 месеца по-късно се класирахме за Лига Европа. Първите 6 месеца бяха наистина трудни, но вече се бях заел с тази работа и не можех да се откажа. Имам шампионски дух и манталитет и искам да го предам на футболистите.

Искам също така отново да ви се извиня за мача за Купа България срещу Локомотив София и да ви помоля да не спирате да подкрепяте отбора. Без вас ще бъде невъзможно да постигнем целите си. Знам, че „търпение“ не е дума, която много харесвате и не искате да я чувате, но в момента се нуждаем точно от това. Все пак този отбор беше напълно окомплектован преди 3 седмици, когато дойдоха петима футболисти.

Обещавам ви, че заедно ще върнем блясъка на ЦСКА!

САМО ЦСКА!!!

С уважение,
Едуард Йорданеску

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments