> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йоргачевич ще изиграе днес първия си мач за 2017 г.


Йоргачевич ще изиграе днес първия си мач за 2017 г.

0
0
31 0

Публикувана на: февруари 2, 2017

Вратарят на Левски Боян Йоргачевич ще изиграе първия си мач за 2017 година днес. Сърбинът пропусна първите две контроли на сините в Кипър. Той не пази срещу лидера в Румъния Виторул (1:2), за да може треньорският щаб да прецени качествата на младоците Николай Кръстев и Димитър Шейтанов. След това Боян получи рана на крака, която го извади за няколко дни от тренировките и му попречи да играе срещу унгарския Уйпещ.

Днес Йоргачевич ще застане на вратата срещу елитния руски Уфа. Спарингът е от 14:45 часа на терените на „Алфа спорт център“ в Ларнака и ще бъде излъчван пряко в сайта на „сините“ и в официалния канал в YouTube на руснаците. Съперникът се намира на осмо място в местното първенство. Възпитаниците на Сергей Семак, който наследи на поста Виктор Гончаренко, имат актив от 25 точки след 17 изиграни двубоя.

Вчера сините проведоха само една тренировка, като тя бе изцяло тактическа. Упражненията бяха насочени предимно към подобряването на представянето във фаза атака. До момента треньорът Елин Топузаков налага схема с двама нападатели.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaБоян ЙоргачевичЛевски

0
0