> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Йовов захапа отново Лудогорец и критиците си: Няма да сменя мнението си! Длъжен ли съм да харесвам блондинки?!


Йовов захапа отново Лудогорец и критиците си: Няма да сменя мнението си! Длъжен ли съм да харесвам блондинки?!

0
0
207

Публикувана на: декември 8, 2016

Във вторник вечерта Лудогорец изпълни задачата си и си уреди мечтаното място във фазата на елиминациите в Лига Европа. В последните 12 часа от срещата в Париж насам никой обаче не говори нито за изявите на Владо Стоянов, нито за головете на Вандерсон и Мисиджан. В устата на всички е един – бившият футболист и директор на Левски Христо Йовов. Бижутера обяви в коментарното студио на bTV, че не са му харесали нито играта на Лудогорец, нито самата среща. И отпуши цял вулкан от мнения и емоции, който трудно ще затихне толкова скоро.

„Всички казват, че блондинките са най-хубавите жени, е, аз длъжен ли съм да бъда на същото мнение?“ Така бившият играч на Левски Христо Йовов отговори на хората, които го съсипаха от критики заради коментара му по адрес на Лудогорец. Разбира се, има и такива, които го защитават.

„Не ми се говори по темата, много излишен шум се вдигна – допълни Бижутера. – Продължавам да стоя зад казаното за мача. Искам да питам тези, които ме нападат, наистина ли срещата им хареса? Или само резултатът? Но не искам да се обяснявам повече. Казах достатъчно“, беше категоричен Йовов пред столичен всекидневник. Той се закани, че ако атаките срещу него продължат, ще излезе с декларация, в която ще обоснове позицията си.

На въпроса как ще коментира поста във Фейсбук на скандалната писателка Калина Паскалева, Йовов отговори така

„Не съм чувал за тази Калина и не знам защо е използвала моя снимка!“, изстреля бившият футболет, преди да затвори телефона си.

Част от критиците призовават „Господари на ефира“ да връчат на Йовов антинаградата „Златен скункс“. Бившият футболист вече има два.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments