> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ицо Янев този път наистина побесня: Направо си бяхме слаби!


Ицо Янев този път наистина побесня: Направо си бяхме слаби!

32 0

Публикувана на: август 20, 2016

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев сподели, че неговият отбор не се е представил на нужното ниво в мача срещу Пирин, завършил 1:1.

„Не ни достигна това, че не вкарахме един гол повече, проспахме първите 45 минути. Не можахме да реализираме положенията. Закономерен резултат. Пирин с нищо не ни изненада. Бих казал, че сме слаби дори. Работим с момчетата и именно за такива мачове се готвим, но не се получава това като идеи в определени моменти. Това е ЦСКА, очакванията са големи към всички нас и във всеки момент трябва да сме мобилизирани. Не съм усетил напрежение между агитките. Не се делим на звена, излизаме 11 на терена, после се прибираме 11”, каза Янев на пресконференцията след мача в Благоевград.

Запитан дали е вярна публикацията, че може да бъде сменен от Любослав Пенев, младият наставник отвърна:

„Ако вие имате такава информация, аз нямам такава до този момент. Ако проблемът е в мен, аз съм готов да поема своята отговорност. Винаги съм излизал с високо вдигната глава.”

Според Янев, очакванията към отбора му натежават.

„Факт, абсолютен. Разполагаме с изцяло нов отбор, млади футболисти, но не можем да се оправдаваме. Ако тези момчета трябва да растат, трябва да излизат всеки мач мобилизирани на терена.”