> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан и Крушарски изкушават Бадема


Илиан и Крушарски изкушават Бадема

0
0
24

Публикувана на: март 30, 2016

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев иска на всяка цена да задържи атакуващия халф Емил Гъргоров, съобщава вестник „Тема спорт“. Както е известно, договорът на Гъргоров е до края на сезона.

Специалистът вече е разговарял със собственика Христо Крушарски. Двамата са били единодушни, че бившият футболист на Локомотив (София), ЦСКА и Лудогорец трябва да остане на „Лаута“ и за следващата кампания. Крушарски вече бил готов с предложение към футболиста.

35-годишният Гъргоров дойде в Локомотив малко след началото на сезона, след като избра тяхното предложение пред това на вечния враг Ботев (Пловдив).

Гъргоров се надявал да опита за последен път да си уреди трансфер в чужбина през лятото, но ако офертата на Локо го задоволявала, бил готов да остане.

В същото време на „Лаута“ започна ремонт на сектора за гости. Там се поставят огради, които отговарят на изискванията за безопасност.

От полицията и от БФС са дали вече своите предписания на Локомотив (Пловдив), а от ръководството, без да се бавят, са запретнали ръкави да приведат сектора в приличен вид за предстоящото дерби с Ботев след по-малко от месец (24 април, неделя).

Споделете
0
0

Comments