> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан Илиев посвети победата на починала легенда


Илиан Илиев посвети победата на починала легенда

0
0
38

Публикувана на: септември 24, 2016

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев посвети победата над Нефтохимик с 2:1 на починалата легенда на клуба Краси Костов.

„За нас беше много важно да спечелим този мач, след последното ни гостуване в София. Футболистите ми бяха почти перфектни в тактически план. Бяхме разучили стила на Нефтохимик. Поздравявам футболистите, които успяха да се съвземат след новината за Краси Костов. Съмнявах се, че леко може да им се отрази, но успяха да изиграят мача като мъже и посвещавам тази победа на него“, сподели Илиан Илиев.

„През първото полувреме контролирахме играта, имахме положения. На почивката им казах да бъдат търпеливи и да продължават да правят това, което правеха през първата част. Нашият проблем когато нещата не вървят е, че имаме добри футболисти, които държат топката, но не сме отбор, който обича да тича след нея.“

„Утре ще бъде тежък ден за нас, трябва да бъдем на погребение, така че след това ще мислим за следващите мачове. Мястото ни не е това, на което отговаря футболният ни потенциал. Надявам се, че травмата на Ванчо Траянов не е сериозна.“

„Дани Кики отдавна има покана да играе за Сирия, но все още мисли. Казах му, ако не го извикат в нашия отбор, нека отива да отива да играе там“, каза още Илиан Илиев по повод повиквателната на Кики за националния отбор на Сирия.

Споделете
0
0

Comments