> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан Илиев: Наруших основен закон като не си доведох собствен екип


Илиан Илиев: Наруших основен закон като не си доведох собствен екип

0
0
168

Публикувана на: октомври 19, 2016

В Локомотив положението е орел, рак и щука, заяви Илиан Илиев, който официално напусна поста си. Треньорът не издържа след загубата на пловдивчани с 1:2 от Локомотив Горна Оряховица. Тимът на Илиан беше повече от символичен гост, тъй като срещата се игра на Лаута.

„Голямата ми грешка беше, че оставих хора от стария щаб“, каза Илиан Илиев, отивайки на среща с клубния бос Христо Крушарски, за да се разберат за раздялата. Той не поиска да говори с имена. „Просто положението става орел, рак и щука. Има един основен закон – водиш собствен екип. Наруших го, аз съм си виновен. Такъв човек съм, добър и доверчив. Но тарикат мъж не писка. Предупреждаваха ме да се махна доста по-рано“, уточни още Илиан.

Той не вярва футболистите да са му подлели нарочно вода, дали за да го махнат, или заради някакви други интереси. „Не ми минават подобни неща през главата“, каза варненецът. И отрече категорично да е говорил с Берое, въпреки че фенове от Стара Загора цяла нощ го засипваха във фейсбук с молби да се върне.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments