> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан Илиев: Наруших основен закон като не си доведох собствен екип


Илиан Илиев: Наруших основен закон като не си доведох собствен екип

0
0
42

Публикувана на: октомври 19, 2016

В Локомотив положението е орел, рак и щука, заяви Илиан Илиев, който официално напусна поста си. Треньорът не издържа след загубата на пловдивчани с 1:2 от Локомотив Горна Оряховица. Тимът на Илиан беше повече от символичен гост, тъй като срещата се игра на Лаута.

„Голямата ми грешка беше, че оставих хора от стария щаб“, каза Илиан Илиев, отивайки на среща с клубния бос Христо Крушарски, за да се разберат за раздялата. Той не поиска да говори с имена. „Просто положението става орел, рак и щука. Има един основен закон – водиш собствен екип. Наруших го, аз съм си виновен. Такъв човек съм, добър и доверчив. Но тарикат мъж не писка. Предупреждаваха ме да се махна доста по-рано“, уточни още Илиан.

Той не вярва футболистите да са му подлели нарочно вода, дали за да го махнат, или заради някакви други интереси. „Не ми минават подобни неща през главата“, каза варненецът. И отрече категорично да е говорил с Берое, въпреки че фенове от Стара Загора цяла нощ го засипваха във фейсбук с молби да се върне.

Споделете
0
0

Comments