> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изроди! Опитаха да разкопаят новия терен на „Армията“!


Изроди! Опитаха да разкопаят новия терен на „Армията“!

0
0
40

Публикувана на: юли 22, 2016

Активните мероприятия на „оздравителите“ вече започнаха да преминават границите на нормалното! И някой в най-скоро време ще го боли главата.

Всъщност онази вечер петима такива „активисти“ са се разминали с болки в главата. Те са били спипани малко след полунощ при опит да влязат с кирки и лопати на „Българска армия“, научи 7DniFutbol.bg. Целта им е била да разкопаят чисто новия терен в Борисовата градина.

Охраната от „Анималс“ обаче бързо надушила изродите и ги погнала из Парка на свободата. Двама от тях са снимани докато бягат и е въпрос на време да бъдат разпознати. След този инцидент охраната на „Българска армия“ е удвоена.

Припомняме, че в краткото време, в което баба Дора се грижеше за „Армията“ и там имаше и нейна охрана, по време на тренировките на мършавото отборче на Зафето, също бяха нанесени щети на тревното покритие. На камерите ясно се вижда, че докато хлапетата въртят обиколки из пистата, някакви хора от охраната влизат на терена и…оринират върху новата трева! Освен това откъм сектор „Б“ е била откъсната цяла лента с чимове.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

Споделете
0
0

Comments