> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изпълнителният директор на Левски отговори на Милко Георгиев


Изпълнителният директор на Левски отговори на Милко Георгиев

0
0
217

Публикувана на: октомври 21, 2016

Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова излезе с официална позиция, след като вчера административният директор на ЦСКА Милко Георгиев обяви, че тя е отказала работна среща с него преди двубоя между „сини“ и „червени“ миналия уикенд. Публикуваме позицията на Диана Иванова от официалният сайт на Левски без редакторска намеса:

„Казвам се Диана Иванова изпълнителен директор на един от най–големите футболни клубове в България, и не търся публичност. Идеята ми за промяна на медийната политика на ПФК „Левски“ е плод на наблюдение през последните няколко години  върху спортната тематиката в най-четените медии и използването им като сцена за лична изява на ненамерили своята личностна реализация индивиди, криещи се зад имената на футболните клубове, които представляват.

Отказах множество покани за интервюта, защото мисля, че не моята скромна личност е в основата на поста ми на изпълнителен директор, а това, в което ние – служителите на клуба, с общи усилия се стремим да превърнем „Левски“. „Левски“, който обичаме всички ние –  хората със „сини сърца“!

Отказвам да отговарям на лични нападки в публичното пространство на хора с претенция за „европейско поведение“, желаещи да трупат имидж – личен или клубен, на гърба ми като личност и като представляваща ПФК „Левски“.

Европейски облик има отбор, достигнал висини в своите резултати, интелигентно отношение при воденето на преговори, добронамереност и доверие към собствените си служители и футболисти и най–вече – към своите привърженици, защото те са и винаги са били определящи за мощта и силата на един футболен клуб. Ние, служителите на „Левски“, служим на кауза, а любовта към „Левски“ се предава от поколение на поколение и тази любов е вечна, ще я има и тогава, когато отделните личности, изпълняващи различни функции в клуба, вече няма да ги има.

Само Левски!

Диана Иванова

Изпълнителен Директор на „ПФК Левски“АД

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments