> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изповедта на Жужо: Не знам защо ме уволняват – стар ли съм, крадец, кьорав или некадърен


Изповедта на Жужо: Не знам защо ме уволняват – стар ли съм, крадец, кьорав или некадърен

0
0
177

Публикувана на: септември 30, 2016

Главният мениджър на Андрей Желязков потвърди пред „Мери­диан Мач“ вчера, че се разделя с Левски. Жужо коментира темата със своето увол­нение и разкри някои подробности за него.

„Да, връчиха ми предизвестието за уволнение. Видях се с г-н Баждеков и юристката Диана Иванова. Баждеков подписа предизвестието, аз все още не съм. Чакам адвокатът ми да се върне и понеделник, или най-късно вторник ще го разпиша и аз. Има си някои неща, които са от компетент­ността на адвокати. Не знам всички точки, параграфи, алинеи и членове, за които ста­ва дума в предизвес­тието“.

„Аз държа на името си и не искам по мой адрес да тръгнат едни слухове и клюки. Ис­кам като ще се разде­ляме да е ясно за как­во – дали е за неявява­не на работа, заради некадърност, може и стар да ме изкарат, че не виждам до другия край на терена. Може крадец да ме изкарат, всичко се случва. За­това ще прегледам внимателно с адвоката ми предизвестието и ако всичко е нормал­но, надявам се, че по взаимно съгласие ще се разделим. Аз фи­нансови претенции към Левски нямам“, разкри още Андрей Желязков.

„Разбрах, че новите собственици имат но­ви визия за управле­нието на клуба. Няма нищо лошо. Не се сър­дя и не се обиждам на никого. Може да искат да вземат по-млад чо­век от мен. Трябва обаче да се каже ис­тината. Аз от работата си в Левски не се сра­мувам. Е, не успях да направя така, че да вземем футболист за 100 хиляди и да го продадем за 3 милио­на, но това е положе­нието. Не ми стигна времето. Изкарах 3 месеца и 8 дни на „Герена“, завърши Жу­жо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments