> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изненада! Шампион сложи договора за Бербо на масата


Изненада! Шампион сложи договора за Бербо на масата

31 0

Публикувана на: февруари 4, 2017

Бъдещето на Димитър Бербатов след затварянето на януарския трансферен прозорец продължава да бъде неясно. Колумбийските медии отново подхванаха темата с нападателя, като този път съобщиха, че той води преговори с шампиона на страната Индепендиенте Санта Фе.

По-рано миналия месец в същата страна се появиха информации, че Америка де Кали проявява интерес към 36-годишния голаджия, който е със статут на свободен агент. Впоследствие президентът на клуба Тулио Гомес реши да действа другояче и привлече уругваеца Сантиаго Силва Герес. С това тимът запълни квотата си за чужденци и реално нямаше причина да продължава разговорите с Бербо.

Сега се оказва, че и друг представител на колумбийското първенство проявява интерес. Нещо повече – уточнява се, че двете страни си говорят конкретно за 6-месечен договор. Със сигурност привличането на Бербатов би било сериозен удар за Индепендиенте, който ще накара феновете да мечтаят още повече след спечелената титла за 2016 година.

Санта Фе грабна трофея след успех с общ резултат 1:0 в двата финални мача срещу Депортес Толима.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК slideДимитър БербатовИндепендиенте Санта Фе