> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изненада! Миланов сам си тръгнал от Берое, Феро го искал в отбора


Изненада! Миланов сам си тръгнал от Берое, Феро го искал в отбора

33 0

Публикувана на: февруари 1, 2017

Защитникът Илия Миланов сам е пожелал да си тръгне от Берое. Изненадващото разкритие направи самият той, като изясни и цялостната ситуация около себе си.

„Да разтрогна договора с Берое е единствено и само мое желание. Разговарях с треньора и президента на отбора, като тяхното желание бе да остана, но аз имам други идеи за мен, които на разговора с тях споделих и благодаря, че ме разбраха. Искам да кажа, че те бяха много коректни с мен. Има доста малко такива хора има в България. Абсолютно не е вярно, че съм имал конфликт с треньора. Ферарио е един отличен специалист, който си разбира от работата. Пак ви казвам, той искаше да остана в отбора. Ако съм имал конфликт, няма да иска да остана в Берое.

Ще гледам ако има добър вариант за мен в чужбина да отида и да се развивам. Разбира се не на всяка цена. Трябва да ми хареса евентуално мястото, все пак аз имам своите изисквания и виждания, и те трябва да съвпаднат. Аз съм характер, който никога не се отказва и си преследвам целите, които съм си поставил. Винаги ще е така без значение в коя насока са. Гледам, че се гадаят някакви неща в пресата без да се знае каква е ситуацията. Това е причината да дам това интервю, за да обясня как седят нещата, за да не си измислят техни гадателски версии. Казвам ви, че няма нищо вярно в това, което пишат ваши колеги и лъжат само хората.

Честно да ви кажа, нямам реално предложение все още. Но смятам, че до ден два ще има някакво развитие. Естествено, че имам някакви мой виждания по този въпрос, но нека изчакаме ден, два.

За футболистите на Берое каквото и да кажа ще е малко. Посрещнаха ме по начин, по който никога не съм и вярвал, че ще го направят. Много съм им благодарен, пожелавам им най вече здраве и много късмет“, каза Миланов пред Livesport.bg.