> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изненада! Манолев се закани да е голмайстор и да остане в ЦСКА


Изненада! Манолев се закани да е голмайстор и да остане в ЦСКА

0
0
144

Публикувана на: март 14, 2017

Бранителят на ЦСКА Ста­нислав Манолев заяви, че ще бъде много полезен на отбо­ра, ако заиграе в по-офанзивна роля. Той беше използван с ус­пех като крило в няколко сре­щи на националния тим преди време.

„Мога да се справя като крило, няма никакъв проблем. Даже ще вкарам много голове. Да, това е истината (смее се). Абсолютно не ми е пречка да съм защитник или напада­тел. И в националния отбор играех напред и отбелязах 3-4 попадения, така че съм пока­зал, че мога да играя в атака“, отбеляза Манолев пред БНТ.

„Копнеем за реванш след за­губата във вечното дерби, но до следващата ни среща с Левски има още доста мачове. Сега гледаме към Локо Пловдив и Лудогорец, Не мис­ля за бъдещето. Винаги кога­то съм на терена, се разда­вам на сто процента. Вече какво ще стане след края на сезона – не мога да знам. Може и да остана в ЦСКА, за мен ще е чест да бъда в клуба и през следващия шампионат. Осо­бено ако играем в Лига Европа и сглобим добър отбор, защо да не остана. Чувствам се добре тук“, добави Манолев.

„Шансовете на националния срещу Холандия са 50 на 50. Повечето от момчетата на съперника ги познавам, сре­щал съм ги, докато бях в ПСВ. Как може да спечелим предим­ство? Като излезем мъжки, действаме много здраво и много компактно. Холандия има доста качествени и гра­мотни футболисти. Но ако използваме такава тактика, могат да бъдат победени. Не забравяйте, че ги бихме нас­ред Амстердам. Те не са нищо особено“, каза още Манолев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments