> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изгоненият от жена си Г. Илиев: Янев един ще се завърне в ЦСКА, сега отборът се нуждае от Любо Пенев


Изгоненият от жена си Г. Илиев: Янев един ще се завърне в ЦСКА, сега отборът се нуждае от Любо Пенев

0
0
198

Публикувана на: август 22, 2016

Георги Илиев-Майкьла разкритикува сериозно представянето на ЦСКA в мача с Пирин.

„Срамно е! Даже жената ме изгони, пита ме „Какво го гледаш този слаб футбол“. Пусна си филм и трябваше да ходя на друго място да догледам мача. Смешно е. Всеки вот на доверие е донякъде. Това е ЦСКА, не е В група. Борим се да играем в евротурнирите, а ние сме трагични. Абсолютно копие на мача с Верея. Нищо смислено като игра не видях. Нямаше никаква динамика и изненада в офанзивен план. Време е да се вземат мерки. Не обичам да говоря така, но ние бяхме безобразни. Никакви идеи, нищо разчупено и така вече второ гостуване, и то на отбори без никакви претенции. Хайде, в домакинствата излизахме срещу разни мухи. Тях щяхме да ги спечелим без проблем и с отбора от миналия сезон“, коментира Майкьла пред вестник „Тема спорт“.

„Оставката на Янев трябва веднага да бъде приета и да сложат Любо Пенев. За мен той е най-добрият вариант в момента. Или Христо Стоичков, но с него е по-сложно положението. ЦСКА не може да продължава така. Ти имаш перфектни условия – Гриша Ганчев е осигурил всичко, а се дъниш в такива срещи, които трябва да спечелиш с лекота. Не казвам, че Янев е лош треньор. Той има качества. Но е редно да си върви по стълбицата. Нека натрупа първо опит в Б група и тогава. Както направи Александър Томаш“, добави Илиев.

Той изрази мнение, че един ден Христо Янев отново ще се завърне начело на ЦСКА. „Сигурен съм, че ще получи шанс на по-късен етап, когато натрупа нужния опит. В този момент начело на ЦСКА трябва да застане силна личност“, заяви Майкьла.

„Играчите нямат уважение към този треньор, няма я дистанцията. Христо Янев може да играе в момента, даже съм убеден, че е по-добър от поне 4-5 момчета. Но на ЦСКА му трябва човек, който да респектира играчите. И Любо Пенев е такъв. Той има авторитет, би могъл да вдигне футболистите. ЦСКА има нужда от личност“, каза още Майкъла.

„При наличието на Лудогорец в момента е абсурд да говорим за титла. Просто разликата е много голяма, нека бъдем обективни. Това, че Левски ги би по някаква случайност, нищо не означава“, добави Георги Илиев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments