> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Играч на Левски наранен заради писаниците за него


Играч на Левски наранен заради писаниците за него

0
0
398

Публикувана на: октомври 27, 2016

Играчът на Левски Хеан Деса даде интервю в родината си Перу. Той изрази възмущението си, че не е национал, въпреки че играе в Европа.

„Наранен съм от всичко, което се изписа за мен, докато бях в Алианса Лима. Хората говореха за моите връзки, моите излизания, поведението ми и всякакъв подобен тип неща. Ако бях на 100% концентриран върху играта си, бих могъл да пробия в перуанския футбол. Ако нещата около един футболист са нормални – той успява да върви напред в развитието си“, споделя Деса.

„Бях в Алианса в добър период. Просто бях в лош за мен момент. Не играех много футбол, гледах отстрани. Накрая просто чаках да си тръгна“, допълни Лудия.

„Не искам да се връщам в Перу. Засегнат съм, а медиите продължават да пишат глупости за мен. Реалист съм и знам, че все още ситуацията ми не е достатъчно добра, за да мисля за повиквателна от националния селекционер Рикардо Гарека. Има обаче футболисти, които нямат минути в Европа, а са в тима. А аз имам. Вярно е, че Перу показва подобрение в играта си, но все още няма видими резултати“, завърши състезателят на „сините“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments