> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Иван Иванов: Никой от Лудогорец не ме е търсил


Иван Иванов: Никой от Лудогорец не ме е търсил

0
0
238

Дата: януари 17, 2016

Българският защитник Иван Иванов разкри, че имал две конкретни оферти от чуждестранни отбори, които обаче е отказал. Бившият играч на Базел отрече да е получавал предложение от Лудогорец, въпреки че в медийното пространство се появи подобна информация.

27-годишният футболист призна, че последните години са тежки за него, заради тежките контузии, които го сполетяха.

„Липсва ми всичко онова, което съм правил преди контузията. Имах доста тежки моменти и добре, че беше семейството и приятелите ми, които да ми помогнат“, коментира Иван Иванов пред Нова тв.

„Не знам откъде сте се добрали до тази информация, че съм бил в базата на Манчестър Сити, при положение, че само 6-7 човека знаеха. Да, наистина минах от там, докторите ме прегледаха, заявиха, че всичко е добре, с оглед на това, че съм претърпял две операции, просто пак на самия тест пак показах това, което усещах. Имам разлика в мускулите между левия и десния крак, затова сам поисках да разтрогна договора си с Базел и да продължа възстановяването си сам.“

„Имах договор до лятото и нямаше как да се махна сам, но аз отидох при директора, той напълно ме разбра. Много му благодаря, че стигнахме до това решение много бързо. Надявам се на по-хубави моменти“, коментира Иван Иванов.

„За момента имам запитвания и оферти, но не искам да бързам, ще изчакам до към края на януари, за да взема решение. Обаждат ми се от всякакви страни, реалните оферти бяха от две страни, но ги отказах. В момента се подготвят нещата, но всичко е за чужбина. От Лудогорец никой не е влизал в контакт, няма какво да коментирам тази тема.“, допълни бранителят.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments