> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Иван Иванов дебютира за Локо срещу настървените Орлета


Иван Иванов дебютира за Локо срещу настървените Орлета

0
0
195

Публикувана на: април 1, 2016

Защитникът Иван Иванов може да запише повторния си дебют с екипа на Локомотив Пловдив в днешното домакинство срещу предпоследния в класирането в „А“ група Пирин. Конкурентът му за титулярно място в центъра на отбраната Александър Тунчев бе повален от гнойна ангина през седмицата. Това наруши тренировъчния ритъм на последния и той почти сигурно ще остане на пейката срещу орлетата. Иван Иванов, който подписа с Локо Пд преди по-малко от месец, навлиза във все по-добро функционално състояние. Той вече взе участие в една контрола -1:0 срещу Локомотив Горна Оряховица, в която престоя на терена в продължение на 90 минути.

Проблем пред треньора Илиан Илиев е, че няма да може да използва Ванчо Траянов. Травмата на опитния халф отшумява, но той няма да бъде на разположение на специалиста. Аут са още Игнат Дишлиев, Димо Бакалов и Гай Мансур. Заради отсъствието на Траянов в центъра на терена срещу Пирин се очаква да играят Мартин Райнов и Стефан Велев. Добрата новина за Илиев е, че на терена в ролята на плеймейкър ще се завърне Емил Гъргоров. Телеш и Димитър Велковски – футболистът до 21 години, който ще започне двубоя, ще нападат по крилата. На върха на атаката ще е капитанът Мартин Камбуров. На вратата на Локо Пловдив отново ще застане Ясин ел Харуби.

В Пирин Наджи Шенсой е доволен от завръщането след контузия на Костадин Дяков, което ще му позволи да върне Александър Башлиев в отбрана. Нападението на Орлетата ще води Тони Тасев, който прелетя 6 хиляди км с националния отбор, само за да търка пейката.

Вероятни състави:

Локо (Пд): Ел Харуби, Крумов, Котев, Ив. Иванов, Кр. Стоянов, Ст. Велев, Райнов, Телеш, Гъргоров, Д. Велковски, Камбуров

Пирин: Костов, Дюлгеров, Ст. Николов, Сандев, Башлиев, Сандански, К. Дяков, Младенов, Траянов, Генов, Тасев

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments