> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ивайло Йорданов: Срещу Радник е нужно търпение, ще се опитаме да излезем с гордо вдигната глава от сблъсъка


Ивайло Йорданов: Срещу Радник е нужно търпение, ще се опитаме да излезем с гордо вдигната глава от сблъсъка

0
0
234

Публикувана на: юни 29, 2016

Вписаният като старши треньор на Берое за мачовете в Европа – Ивайло Йорданов, говори пред медиите преди мача от първи квалификационен кръг на Лига Европа. Утре „Берое“ излиза от 20:30 часа в мач срещу „Радник“ (Бийелина, Босна и Херцеговина) на стадиона под Аязмото.

„Надяваме се утре да се представим достойно и да защитим емблемата на „Берое“ по най-добрия начин. С цялото уважение към съперника „Радник“ ние ще направим максималното да подкрепим отбора“, сподели Ивайло Йорданов.

„Както знаете много футболисти на „Берое“ напуснаха тази година. Имаме един цял нов отбор. Времето за подготовка продължава 30-40 дни, които ние нямаме. Целия щаб на „Берое“ прави всичко възможно да излезем утре готови. Започваме трета седмица от подготовката и е много трудно. За съжаление това са реалностите. Отборът на „Берое“ с тези нови играчи и нов треньорски щаб му трябва време, за да се подготви и да донесе това, което искаме всички ние. Както знаете и двама от нашите футболисти не можем да използваме. Имаме и един контузен. Това са реалностите. За съжаление в България започваме в първи предварителен кръг и времето от края на първенството до началото на квалификациите е много малко,“ допълни той.

„Това е въпрос на разговори за футболисти, които са нужни на нашия отбор. Това ще го говорим целия щаб. Аз винаги съм отворен да помагам с каквото и да е да може „Берое“ да бъде добре“, обясни специалистът.

„Ще подходим с цялото уважение и респект към отбора на „Радник“. Наистина за подготовката ни трябва време, защото за да направиш един отбор наистина е нужно такова. Не можеш с 10-12 нови футболисти за такъв кратък период да напаснеш характери и схемите, които искам да изповядваме за самия отбор“, каза още той.

„Доколкото разучихме съперника треньорът е сърбин и президентът е от там. Изповядват футбола на среъбската школа, която е една от най-добрите в Европа и ще подходим с цялото уважение и респект“, обясни Йорданов.

„Трябва търпение. Градим един нов отбор. Вие го знаете и футболните хора в България го знаят. Искам да призова и привържениците на „Берое“ да имат търпение и подкрепят своя отбор от първата до последната минута. Разчитаме на тях. Естествено ние искаме победата,“ сподели четвъртият в света с „Берое“.

„Засега Венцислав Василев е готов за мача. Единствено Атанас Зехиров е контузен“, каза още той.

„Печелившата тактика е всички футболисти да се раздават максимално. Ние сме много доволни от всички досега. Ние сме на 17-ия ден от нашата подготовка и за толкова време е невъзможно от един нов отбор всички идеи на новия треньорски щаб да бъдат усвоени. Надяваме се утре след мача футболистите да излязат с горно вдигната глава, че са дали всичко от себе си. Това е нашето мото“, завърши треньорът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments