> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Зума сам се обадил на доктора, който да го оперира! Той каза най-добрата новина за легендата


Зума сам се обадил на доктора, който да го оперира! Той каза най-добрата новина за легендата

0
0
75

Публикувана на: януари 17, 2017

Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев ще бъде изведен от реанимация утре. Това сподели професор Генчо Начев, който извърши животоспасяващата операция на Зума, продължила над 5 часа.

Припомняме ви, че по-рано през деня от болница УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив разкриха, че животът на почетния президент на „черно-белите“ е вън от опасност.

„Състоянието на Христо Бонев е добро. Много по-добро от вчера. Утре ще бъде изведен от реанимация. Трябва да знаете, че човек със спортна натура и дух се възстановява много по-лесно“.

„Не е важно колко трае една операция. Важно е какво вършим. Извършихме рутинна интервенция, която обаче се направи в по-спешни условия. Изчистихме съсиреците и направихме байпас“.

„Защо точно аз направих операцията? Зума ми е приятел от много години. Той ми се обади по телефона и аз се отзовах. Важно е да отбележа и добрата работа и на колегите ми, които са го диагностицирали много правилно“.

„Важното е, че Бонев ще живее пълноценно. Това, лично за мен, е от съществено значение“, добави професор Начев в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Споделете
0
0

Comments