> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Златни реки ли потекоха на „Герена“? Тройно по-високи заплати от миналата година и продължават да растат


Златни реки ли потекоха на „Герена“? Тройно по-високи заплати от миналата година и продължават да растат

0
0
2040

Публикувана на: юли 11, 2016

Ръководството на Левски продължава да увеличава постепенно бюджета за заплати на футболисти. По-високите разходи в перо „Месечни възнаграждения“ вече са гласувани от Управителния съвет на клуба и са залегнали в разчетите за харчове през сезон 2016/17. Интересното е, че в момента клубът отделя по близо три пъти повече за заплати на играчи от първия отбор, отколкото по същото време на миналата година. Тогава бе поставен таван на възнагражденията и рядко състезател, било то и чужденец, се разписваше върху фиш за повече от 6 хиляди евро. В началото на тази година имаше увеличение на заплатите и при подобрени условия преподписаха основни играчи като Боян Йоргачевич и Роман Прохазка.

От това лято Левски си позволява да плаща още повече на футболистите. Най-голямо възнаграждение в момента получава бившият перуански национал Хеан Деса. 23-годишно-то крило прибира около 20 хиляди евро на месец. Високо е възнаграждението и на Сърджан Лукин, който взима с около 30 процента по-малко. В същото време клубът прави опит да се раздели с друг от високоплатените – Джъстин Менголо. Камерунецът засега се дърпа. Той иска висока неустойка, защото има договор за още две години.

Бюджетът на Левски ще продължава да расте, ако се случат анонсираните промени в собствеността. Генералният спонсор на клуба ще налее свежи средства, след като се реши да закупи акции за 13 милиона лева. Освен това се очаква сините да се сдобият с нов мажоритарен собственик в лицето на родения в Габрово бизнесмен Михаил Михайлов. За бъдещ президент е сочен голмайстор №1 в историята на Левски Наско Сираков. Почти сигурно постове ще получат Велислав Вуцов, както и Антон Велков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments