> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

За ЦСКА вариантът „български треньор“ е само един и той не е Любо Пенев


За ЦСКА вариантът „български треньор“ е само един и той не е Любо Пенев

0
0
404

Публикувана на: декември 8, 2016

ЦСКА има насока за треньорския пост от зимата – оставане за постоянно на Стамен Белчев или привличането на чужденец със солидна визитка. Армейците все още нямат окончателно решение, а и не са стартирали преговори с конкретен специалист. В най-скоро време обаче това ще се промени, тъй като липсата на твърдо решение бави организирането на зимната подготовка.

Приоритетен избор за клуба е да се назначи наставник от чужбина, най-вероятно от региона на Източна Европа. Идеята е той бъде утвърдено име и да е постигнал успехи. Що се отнася до привличането на наставник от България, този въпрос засега не стои на дневен ред. На „Армията“ нямат приоритетен вариант, като Любослав Пенев в момента не е опция. Ако треньорът бъде българин, то това почти сигурно ще е Стамен Белчев. Той е временно начело на ЦСКА до края на годината, но ако клубът не успее да намери подходящ чужденец и ако Белчев завърши победно двете срещи, то шансовете му да остане на кормилото се повишават чувствително.

Ръководството на клуба ще опита най-късно в рамките на две седмици да стартира преговори с чужденец, пише „Тема спорт“. Изборът на треньор касае пряко зимната подготовка. ЦСКА е договорил лагер в Испания, за който се знае още отпреди месец. Все още обаче не е подписан контракт, тъй като нов наставник би могъл да поиска подготовката да е на друго място. Относно селекцията армейците вече са избистрили определена група играчи, които наблюдават.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments