> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

За сбогом! Медали и купон в „Надежда“


За сбогом! Медали и купон в „Надежда“

0
0
319

Дата: юни 24, 2015

Феновете на Локомотив София пуснаха поредната си декларация, след като вчера БФС обяви, че техният любим клуб окончателно няма да получи лиценз за следващия сезон в „А“ група. Въпреки тежкия момент обаче днес в „Надежда“ ще има повод за празник, тъй като БФС най-накрая ще връчи медалите на футболистите на Димитър Васев за третото им място през миналия сезон. Ето и какво написаха феновете, без редакторска намеса:

„Това е – Локомотив вече е свободен от игото на Николайчо I Локомотивоубиец! Оттук насетне пътят ще е тежък, като само от НАС зависи дали Емблемата ще я бъде и къде. Но към този момент нека забравим за подривните елементи, докарали ни дотук и се отдадем на празненства!

Днес, 24-ти юни, сряда, от 18:00 ч. на ст. „Локомотив“, там, където сме израснали, след месец протакане и шикалкавене от всякакви БФС-та, измислени ръководства, централи и пр. институцийки, момчетата от отбора ще получат своите извоювани с кръв, пот и лишения, въпреки всичко и всеки, в това едновременно така сладко и тъжно за нас първенство, медали.

За съжаление Човекът-Машинист, Димитър Васев, най-вероятно няма да присъства поради претърпяна наскоро операция от херния (б.р. доколкото ни е известно той все още се бори и с високата температура в следствие на хиругическата намеса), но това не пречи ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА БЪДЕ ТАМ, за да изпратим подобаващо Мъжете, които ни донесоха такава огромна радост в този (засега) последен сезон на Отбора в „А“ „професионална“ футболна група.

Нека всички бъдем там и да ОТПРАЗНУВАМЕ този приз така, както ни се полага да го отпразнуваме, така, както само Ние можем да го отпразнуваме, така, както Мъжете от Отбора заслужават да бъде отпразнуван.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments