> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

За Радуканов Левски е супер фаворит, Вуйчо Ваньо няма да играе


За Радуканов Левски е супер фаворит, Вуйчо Ваньо няма да играе

0
0
227

Публикувана на: февруари 15, 2017

Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов заяви, че е доволен от подготовката на тима си в Турция и от условията, при които са работили Орлетата. Преди първият пролетен мач срещу Левски в събота той определи „сините“ като супер фаворит.

„Тук съм от 4 седмици и времето ми е малко засега. Надявам се да придобием облик и да изчистим проблемите, които ни пречат с течение на времето. Левски си е Левски, един от най-добрите отбори в България. Те са супер фаворит, ще търсят победата. Имат страхотна организация и страхотни футболисти. Ще опитаме да им се противопоставим, колкото можем и да зарадваме публиката си“, каза Радуканов.

Той ще може да разчита само на едно от новите си попълнения – Аймен Суда, който бе картотекиран вчера Административни пречки не позволиха да бъде картотекиран младият бразилец Лукаш. Кариоката, който е на 19 години изкара цялата подготовка с Пирин, но ще пропусне поне мача с Левски в събота. Не е картотекиран и Иван Цветков. Играещият помощник на Милен Радуканов пропусна и лагера в Турция, въпреки че игра за родния си отбор в контролата с Пирин (Разлог) през януари.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments