> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

За първи път след скандала: Гледната точка на Павел Головодов! Талантът с голямо обещание към ЦСКА и нова цел


За първи път след скандала: Гледната точка на Павел Головодов! Талантът с голямо обещание към ЦСКА и нова цел

0
0
234

Публикувана на: януари 29, 2017

Павел Головодов от вчера има нов отбор – Ботев (Враца). Младокът подписа с втородивизионния тим, след като през последните 2 седмици около него се завихри голяма драма заради неспазване на дисциплината и нарушаване на режима в ЦСКА. В крайна сметка фланговият футболист си тръгна от „Българска армия“ и акостира под Околчица, а с това най-сетне и проговори за първи път след проблемната ситуацията.

„Не ми беше приятно всичко, което се писа за мен. Но всеки си отговаря за постъпките. Изкараха ме едва ли не престъпник за това което съм направил. Вижте, монетата има две страни. Всяка страна си е права за себе си.Искам да изкажа благодарност на хората, които първи ме потърсиха. Имах и други варианти за да продължа да играя футбол, но с моя мениджър решихме да сме лоялни към тези, които бяха най-настойчиви за моя подпис. Искам да покажа на какво съм способен, да възвърна формата, в която всички ме познават, и естествено да облека отново националната фланелка.

Нормално е да съм имал и други варианти. Все пак съм играл в ЦСКА, това е една марка, която отваря всички врати. Можех да отида и в чужбина, но смятам, че ми трябва още малко опит да натрупам тук в България. Но като за начало искам да играя и да помогна на Ботев Враца. После съм си поставил цел отново да съм в националния отбор. И не на последно място искам да си изчиста името, което някои хора го опетниха, като ме изкараха какъв ли не.

Нямам никакъв проблем с ЦСКА. Те са ри решили така да действат, това си е тяхно право. Все пак от ЦСКА е тръгнала моята кариера и няма как да чуете лоша дума от мен. Така съм възпитан, и така моят мениджър ме учи да не съм дребнав“, сподели Головодов пред Livesport.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments