> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

За първи път след скандала: Гледната точка на Павел Головодов! Талантът с голямо обещание към ЦСКА и нова цел


За първи път след скандала: Гледната точка на Павел Головодов! Талантът с голямо обещание към ЦСКА и нова цел

0
0
70

Публикувана на: януари 29, 2017

Павел Головодов от вчера има нов отбор – Ботев (Враца). Младокът подписа с втородивизионния тим, след като през последните 2 седмици около него се завихри голяма драма заради неспазване на дисциплината и нарушаване на режима в ЦСКА. В крайна сметка фланговият футболист си тръгна от „Българска армия“ и акостира под Околчица, а с това най-сетне и проговори за първи път след проблемната ситуацията.

„Не ми беше приятно всичко, което се писа за мен. Но всеки си отговаря за постъпките. Изкараха ме едва ли не престъпник за това което съм направил. Вижте, монетата има две страни. Всяка страна си е права за себе си.Искам да изкажа благодарност на хората, които първи ме потърсиха. Имах и други варианти за да продължа да играя футбол, но с моя мениджър решихме да сме лоялни към тези, които бяха най-настойчиви за моя подпис. Искам да покажа на какво съм способен, да възвърна формата, в която всички ме познават, и естествено да облека отново националната фланелка.

Нормално е да съм имал и други варианти. Все пак съм играл в ЦСКА, това е една марка, която отваря всички врати. Можех да отида и в чужбина, но смятам, че ми трябва още малко опит да натрупам тук в България. Но като за начало искам да играя и да помогна на Ботев Враца. После съм си поставил цел отново да съм в националния отбор. И не на последно място искам да си изчиста името, което някои хора го опетниха, като ме изкараха какъв ли не.

Нямам никакъв проблем с ЦСКА. Те са ри решили така да действат, това си е тяхно право. Все пак от ЦСКА е тръгнала моята кариера и няма как да чуете лоша дума от мен. Така съм възпитан, и така моят мениджър ме учи да не съм дребнав“, сподели Головодов пред Livesport.bg

Споделете
0
0

Comments