> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

За първи път от години: Лицензът на ЦСКА е сигурен! Шеф с важно обещание към феновете


За първи път от години: Лицензът на ЦСКА е сигурен! Шеф с важно обещание към феновете

47 0

Публикувана на: февруари 2, 2017

За първи път от години насам ЦСКА няма да има проблеми с лицензирането за новия сезон в българския футболен елит. В това увери административният директор Милко Георгиев. Той допълни, че и финансирането на клуба е осигурено от собственика Гриша Ганчев и солидни спонсорски договори.

Георгиев нямаше как да подмине и спортно-техническите аспекти в отбора след поражението с 0:4 от корейския Сувон.

„Не само феновете са недоволни. Няма да правим трагедии и драми, корейците играха за победа и я постигнаха. Mоже би е добре, че поражението дойде в този момент. Със сигурност Стамен Белчев си е направил изводите от поражението от Сувон. ЦСКА няма да изглежда така в първенството“, обеща Георгиев пред Дарик.

„Единият от дошлите на проби футболист (б.р. – бразилецът Рафаел Силва Фонтеш) няма да остане в тима, след като това е мнението на треньорското ръководство. Трансферите приключват с тези новопривлечени футболисти, що се отнася до Виана, нещата така се получиха, трансферният период при нас продължава, възможен е изходящ трансфер, постижимата цел за ЦСКА е възможно най-близо до върха“, каза още Георгиев.

Той допълни че няма да има проблеми с лиценза, тъй като тима няма притеснение от тази гледна точка. Също така и финансирането на тима е осигурено, както от Гриша Ганчев, така и от спонсорски договори.