> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Защо Стойчо Стоев иска Литекс да се върне в „А“ група?


Защо Стойчо Стоев иска Литекс да се върне в „А“ група?

0
0
273

Публикувана на: февруари 19, 2016

Наставникът на Левски Стойчо Стоев обяви на днешната си пресконференция, че е „за“ връщането на Литекс в „А“ група, защото оранжевите са сериозен отбор, а и така сините ще си получат обратно отнетите им 7 точки.

„Ако бъдат върнати Литекс в групата, за нас е по-добре, тъй като отпада вероятността за точките. Освен това те са един сериозен противник, който може да се противопостави на нас и Лудогорец. От тази гледна точка съм „за“ Литекс да се върне в групата, но правилата трябва да се спазват“, заяви Стоев. Конкретно за предстоящия мач на сините срещу Лудогорец в Разград, треньорът заяви:

„Мисля, че Левски е подготвен. Отборът влиза в нужната форма. По принцип ако бяха точките поравно, е много по-лесно. Сега е различно. Но излизаме да се представим максимално добре срещу всеки един противник. Дали този мач може да реши първенството?!Зависи, тъй като в момента въпреки че сме с 5 точки зад Лудогорец, може да са пет, но може да се окаже, че сме и с равни точки. Нещата в България се променят ежедневно не само в спорта, но във всяка дейност. Не натоварвам психически футболистите, но този мач все пак си има привкус. Всеки един отбор иска да надделее. Има си напрежение, няма как да е. Това са спортни срещи, в които всеки се стреми да се изяви по най-добрия начин. Със сигурност Левски има с какво да изненада Лудогорец. Бъдете сигурни. Не очаквам провокации от страна на Лудогорец, те са изграден отбор и разчитат на спортно-технически качества. Дано съдията не попречи на двата отбора“, каза Стоев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments