> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Защо изгониха (част от) тотото от БНТ!? Размисли без комисионна


Защо изгониха (част от) тотото от БНТ!? Размисли без комисионна

0
0
214

Публикувана на: януари 23, 2017

От няколко месеца едни държавни пари, при това милиони, изтичат ей така към частната bTV, без някой да е дал разумно обяснение за това. Става дума за преместването на част от тиражите на някои игри на националното тото в чуждестранната телевизия. Което вече е и парадоксална глупост, защото нито една национална лотария в света не се излъчва по чужда ТВ!

У нас от години държавният тотализатор се излъчваше (почти) безплатно от държавната телевизия. Ама от много години. Сега по някакъв идиотски начин държавният тотализатор зорлем маха зрители от БНТ, за да ходят да проверяват фишовете си в bTV!? Което се спонсорира с народни пари! Извинявайте, ама тук има нещо гнило. И доста комисионерско.

При това забележете – в bTV националното тото е доста неглижирано за сметка на лотарията, която самата телевизия върти задено с хазартен олигарх №1 у нас. Извинявайте, ама това е все едно Левски да премести домакинския си мач с ЦСКА от „Герена“ на „Армията“ с обяснението, че там по-лесно ще бие! Не само да го премести, ами и да плати милиони за това на ЦСКА!

Има и нещо друго. В bTV се теглят тиражи на третостепенни игри. За тях можем да сме сигурни, че имат приходи по-ниски от тези, които тотото плаща на телевизията всеки месец за излъчванията. Къде тогава излиза сметката? Всъщност излиза, но тази на посредника. Защото по цени на агенция, когато осигуриш на телевизията рекламен договор, ти се падат между 20 и 35 процента от сделката. А това пак са си милиони.

Ами, ако се окаже, че в контракта на тотализатора с bTV има заробваща точка по отношение на конкурентна лотария? Защо bTV, а не Нова? И заради това ли „Господарите“ изловиха тотализатора, че тегли топките час преди излъчването…на тренировка? ? Ами, ако при тази сделка за милиони, тотото не е спазило някои точици от закона? Все пак е държавно, да му се не види…

Въпроси, на които ще търсим отговори!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments