> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Защо бе, майни?! Защо не избрахте Васев?


Защо бе, майни?! Защо не избрахте Васев?

0
0
431

Дата: ноември 11, 2015

Ботев (Пловдив) вече има нов треньор. Да им е честит на всички на Колежа. Около назначение на Николай Костов на треньорския мостик на Колежа обаче отново има нещо гнило. И това не са качествата на наставника. И Костов, по подобие на Ермин Шиляк пристига в Ботев по желанието на някой. Последният уж беше препоръчан от Станимир Стоилов, ама Мъри не знаеше. Сега Костов пое канарчетата под диктовката на спрягания за бъдещ собственик Румен Чандъров, ама Георги Марков май не го знае това. „Кой е бъдещият собственик, че аз не знам. С кой трябва да съгласувам? Аз не съм разговарял с него (б.р. с Румен Чандъров), говорил съм с Ангел Палийски. Когато има нещо официално, ще ви се съобщи“, заяви спортният директор при представянето на новия треньор на Ботев.

Най-логичният въпрос, който изниква в съзнанието на всички е, защо отново Ботев не заложи на Димитър Васев. През миналия сезон специалистът направи чудеса от храброст начело на Локомотив (София). Раздираният от финансови проблеми тим газеше наред в „А“ група, а на всичкото отгоре се класира и за европейските турнири. Не, че железничарите играха в Европа, ама това е друга тема на разговор. Само за година начело на Локо (София) Васев успя да промени манталитета на футболистите си. За кратко време той изгради колектив, който бе готов на всичко в името на победата. Затова и резултатите не закъсняха. След края на сезона логично Васев бе избран за треньор на годината у нас, въпреки че имаше жестока конкуренция в лицето на шампиона Георги Дерменджиев и носителя на Купата Никола Спасов.

Но, Васев има един проблем, който явно уплаши доста от хората гравитиращи около Колежа. И по-специално това, че треньорът няма цедка на устата. Ако нещо не му харесва – казва го. Ако някой не изпълнява нарежданията му – гледа мачовете отблизо. А и дума не може да става за това, някой да каже на наставника – „Този трябва да играе“. При други това минава, но не и при Васев. Именно високият морал на треньора за втори път тази година го размина с Ботев. Тепърва обаче ще се види дали това е за добро или не. Над Колежа обаче продължава да витае въпроса – Защо бе, майни?! Защо не искате Васев!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments