> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Защитник от втора дивизия в Кипър ще се пробва в Славия


Защитник от втора дивизия в Кипър ще се пробва в Славия

0
0
272

Публикувана на: юни 23, 2016

Бившият играч на кипърския втородивизионен Еримис Илиян Марчев кара пробен период в евроучастника Славия, пише „Тема спорт“. Той е брат на кри­лото на Локо Пд Веселин Марчев и се е присъединил наскоро в лагера на белите в Бан­ско.

Бранителят е на 23 години,висок е 181 см и тежи 71 кг. В кариерата си е играл в Пирин Го­це Делчев, Гигант Съединение, Бо­тев Враца, а дос­коро е бил в кипър­ското първенство с екипа на изпадналия Еремис. В ка­риерата си Марчев е запи­сал две срещи в елита на България. Те са с Пирин ГД през сезон 2012/13, като е останал на терена 90 мину­ти. Очаква се треньорът Александър Тарханов да даде три-четири дни на бра­нителя, за да го впечатли, след което да реши дали да го задържи.

Пробен период при бели­те изкараха и юношата на ЦСКА Юлиан Чапаев и нападателят фран Коре. Първият бе освободен само два дни след като пристигна при отбора. Бившият играч на Септември Симитли Ко­ре пък тренира близо седми­ца, но в тренировъчната игра, проведена от Тарха­нов, не е успял да покаже необходимите качества. За­това таранът също е бил пуснат да си ходи.

Засега столичани не ча­кат повече играчи за те­стове. Имаше вероятност да дойдат трима руснаци, но това ще се случи на по-късен етап.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments